logo Pas

Hoe pakken we het aan?

Bij Pas Interieur werken we in drie stappen. Doorheen het proces geven we elke vorm zoveel mogelijk functie. Minder lijnen, meer beleving. Minder design, meer menselijkheid. Minder dingen, meer gevoel. Want wij streven naar ruimtes waarin u zich goed voelt.

Past het U?

Ontwerpen

We beginnen met ontwerpen, de creatieve fase. Wij nemen de tijd om u te leren kennen want alleen zo kunnen wij een ontwerp op maat maken. Heeft u bepaalde wensen, voorkeuren en ideeën? Uiteraard houden wij hier rekening mee. We brainstormen erop los en komen ongetwijfeld tot een prachtig ontwerp dat past voor u. Heeft u bepaalde wensen, voorkeuren en ideeën? Uiteraard houden wij hier rekening mee.

Wij ontwerpen uw living
Subtiele interieur toetsen

Bouwen

Na het ontwerpen van de structuur en de optimale indeling gaan wij verder. Alleen als u tevreden bent natuurlijk. Het ontwerp wordt tijdens de bouwfase gerealiseerd door onze zorgvuldig geselecteerde experts. Dankzij hun ervaring en kennis kunnen wij u de beste uitvoering garanderen. Uw interieurarchitect blijft uw centraal aanspreekpunt. Wij volgen elke ontwikkeling nauwkeurig op en verliezen de haalbaarheid nooit uit het oog.

Anno 2019 is bouwen en renoveren onmogelijk zonder te voldoen aan bepaalde normen en regels. Energiezuinig en zelfs BEN-bouwen is vandaag al de slimste keuze! Onze interieurarchitecten en experts zorgen ervoor dat deze normen worden meegenomen in de technische haalbaarheid. Ook de domotica wordt van in het begin geïntegreerd in het ontwerp. Correct, praktisch én verfijnd. Bij Pas Interieur houden we rekening met alles.

Beleven

Beleving is onze laatste stap en misschien zelfs de belangrijkste. Het totaalplaatje klopt. Dankzij ons oog voor detail is alles is tot in de puntjes afgewerkt en u voelt zich onmiddellijk thuis in de ruimte(s) die we gecreëerd hebben. Het interieur is pas klaar als uw karakter, gevoel en persoonlijkheid ook weerspiegeld worden in de inrichting.

Beleef uw interieur

Totaal-of deelconcept?
Alles past.

U kan ons advies gebruiken voor interieurarchitectuur, structuur en indeling maar ook voor de samenstelling van uw kleurenpalet, decoratie of verlichting.

Pas Interieur is uw ideale interieurarchitect voor totaalconcepten. Uw ideeën worden bij ons omgezet in concrete ontwerpen en voorstellen. Uiteraard passen we onze inspiratie en creativiteit toe maar we houden uw persoonlijkheid, levensstijl en wensen altijd in ons achterhoofd.

Ook voor deelconcepten bent u welkom. Wilt u een ruimte laten uittekenen of een deel van uw woning renoveren? Een leefruimte die originele stijlelementen combineert met moderne details of een badkamer die functioneel en praktisch moet zijn? Wij gaan graag de uitdaging aan en zorgen voor dat warme gevoel van thuis zijn. Wij denken met u mee en reiken u een oplossing aan die voor u goed voelt!

Denkt u erover om uw interieur op te frissen met meubels die perfect aansluiten bij uw persoonlijkheid en stijl? Bij ons vindt u ongetwijfeld de geschikte stukken. Wij zijn gepassioneerd door ambachtelijke, unieke en tijdloze objecten. Ook voor verlichting hebben wij tijdloze en moderne oplossingen. Voldoende licht in huis geeft u veel positieve energie, waardoor u zich beter in uw vel voelt. Uniek, innovatief, elegant… Kom eens langs en wij gidsen u door de ontelbare mogelijkheden.

U voelt zich thuis in uw huis en op uw werk

© 2019 - PAS interieur - All rights reserved, created by Hands